به نقل از واحد خبر روابط عمومی موسسه خیریه مسجد سازان الزهرا(س) اصفهان روز چهارشنبه مورخ ۹۹/۶/۱۲ جلسه ای با حضورهیئت مدیره خیریه و میهمان گرامی حجه الاسلام و المسلمین ماندگاری در محل دفتر خیریه برگزار گردید. محسن داوری مدیرعامل موسسه خیریه ابتدا ضمن تسلیت ایام عزاداری ماه محرم، اظهار داشت، سابقه فعالیت این خیریه حدود نیم قرن میباشد که توسط حضرت آیت ا… فقیهی در زمان طلبگی خود بصورت موردی احداث مسجد را در روستاها محروم آغاز نمودند و از سال ۱۳۸۶ این خیریه فعالست خودرا تحت شماره ثبت ۳۱۳۹ رسما آغاز نمود.
داوری بیان داشت، خیریه مسجد سازان الزهرا سلام الله علیها در مناطق محروم و روستاهای فاقد مسجد ۱۴ استان کشور فعالیت هایی عمرانی و فرهنگی از قبیل احداث مسجد، خانه عالم ساخت و حوزه علمیه را سرلوحه کار خود قرار داده است. همچنین از زمان شیوع ویروس منحوس کرونا کمک های بهداشتی و معیشتی را در دستور کار خود قرار داده است.
ایشان در ادامه افزود، نحوه فعالیت مساجد در روستا با شهر متفاوت است و بیش از ۲۰ مورد فعالیت برای مساجد روستایی برشمرد که برخی از این فعالیت ها شامل: ایجاد کانون فرهنگی، پایگاه بسیج روستائی، اسقرار صندوق های انتخابات و انجام رای گیری از اهالی، آموزش های فرهنگی مذهبی، آموزش های بهداشتی، آموزش های خانواده، آموزش های ترویچ و بهبود کشاورزی، برگزاری مراسم ویژه شبهای قدر، برگزاری مراسم مناسبتهای عزاداری و جشن اعیاد مذهبی،برگزاری مراسم ازدواج اسلامی، حل و فصل مشکلات قومی ، جلوگیری از طلاق اعتیاد و فساد.
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین ماندگاری ضمن ابراز خرسندی و تقدیر از اقدامات خداپسندانه خیریه مسجد سازان الزهرا سلام الله علیها بیان داشتند: تمام امور خیر و عام المنفعه با محوریت مسجد باید مطرح شود.
ایشان در ادامه افزود، تلاش های خیرین بهترین فرصت برای فعالیت های فرهنگی میباشد. باید مساجد احیاء شود و تمام امورات محله ها از قبیل فرهنگی، مذهبی، اجتماعی و امنیتی در شهر و روستا با محوریت مسجد انجام پذیرد.
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین سید محمد مهدی واعظ مسئول فرهنگی خیریه، ضمن ارائه برخی از فعالیت های فرهنگی خیریه مسجدسازان بیان داشت: به لطف خدای متعال، اعزام مبلغین توسط خیریه به صورت بلند مدت در قالب طرح هجرت کوتاه مدت و بصورت هفتگی در مناسبت هات مختاف صورت می پذیرد.
ایشان افزود: ۱۰۵ روستایی که خیریه مساجد آن را احداث نموده دارای مبلغ طرح هجرت می باشد.
در خاتمه حجت الاسلام والمسلمین ایران پور مدیر حوزه علمیه سفیران هدایت اصفهان، ضمن اعلام همکاری با خیریه جهت اعزام مبلیغن اظهار داشت، تبلیغ دین و شریعت اسلام ناب محمدی (ص) از وظایف ماست و در راستای انجام این تکلیف هر گونه فعالیتی را با تمام توان انجام خواهیم داد.
ایشان بیان داشت: اعزام های مدرسه سفیران هدایت به صورت گروهی بوده و در هر گروه سه الی چهار نفره هر کدام از مبلغین دارای یک تخصص خاصی می باشد که در راستای تخصص خود به فعالیت میپردازد.